Serveis

facilitar el contacte entre mercats

1

contractar-nos és fàcil

CIM3003 acorda cobrar una cantitat mensual que et dóna accés als seus serveis més una xifra acordada, la qual depén del cumpliment dels objectius que s'han especificat juntament amb el client.

2

Ajudem a transformar el teu producte a servei

Per a donar soport a les empreses que volen millorar el seu producte en el mercat tecnológic i passar a oferir un servei més complert, CIM 3003 ofereix l'experiencia dels seus experts en noves tecnologies, ex-CEO's d'empreses internacionals, que mantenen a l'avanguardia els seus coneixements i xarxe de coneguts.

3

Coneixement dels mercats

L'empresa també compta amb economistes i ex-directius d'alt rang, els quals coneixen de primera ma els mercats nacional i europeu.

4

Accelerar el procés de comercialització internacional

Això ho fem possible gràcies a una àmplia i variada ubicació geogràfica del seu personal, el qual pot reunir-se amb tu, cara a cara, allà on et sigui necessari; a més a més de la seu andorrana hi ha una petita delegació al sud d'alemania molt pròxima a França i Suïssa, per facilitar el contacte i les reunions amb els mercats centre Europeus; a més a més tenim en compte que per accedir facilment a un nou mercat és important saber-ne l'idioma i CIM 3003 pot respondre en Català, castellà, anglés, francés i alemany, depenent de quin sigui el mercat objectiu de l'empresa client.

Els mercats més tractats

  • Mercat Luxemburgués
  • Mercat Suïs
  • Mercat de Baden-Württemberg
  • Mercat Andorrà
  • Mercat d'Espanya i de Catalunya

Productes IT més tractats

581px-Logo_Avaloq.svg

La zona centro eutroeuropea destaca precisament per la seva força en els mercats financers i bancaris, és per això que productes informàtics com Avaloq son especialment interessants per ells; aquests son producetes que Cim3003 coneix i tracta.

logo_rd_mediano_ok

Estreta col.laboració amb els productes de la companyia RD Sistemas: http://www.rdsistemas.net/.

Logo-Seidor-cuatricromia-21

Estreta col.laboració amb els productes de la companyia Seidor: http://www.seidor.com/content/seidor-com/es.html.

top