Qui som?

1 CIM 3003 és un pont per ampliar les fronteres del teu mercat laboral dintre d'europa.
2 CIM 3003 te contacte directe amb els mercats andorrà, català i centroeuropeus en el món de la tecnologia.
3 CIM3003 compta amb coneixements idiomàtics, tecnológics i administratius necessaris per a l'agilització i facilitació de nous contactes entre mercats.

Testimonials

Uns mots sobre nosaltres

CIM 3003, un pont per accedir al nous mercats europeur i alhora enriquí els mercats catalans i andorrans amb les aportacions de grans empreses europees.

CIM 3003 te l'objectiu de facilitar l'expanció d'empreses especialitzades en tecnológia del mercat català i andorrà cap a Europa, obrint les portes als mercat centroeuropeus al facilitar-los coneixements útils d'aquests mercats i facilitant la comunicació entre les persones; al mateix temps CIM 3003 proporciona asistencia a les grans empreses europees que busquen el seu lloc en els mercats espanyols i andorrans.

 

El nostre equip

  • Carlos Izquierdo Mor

    Llicenciat i amb màster en matemàtiques per la Universitat de Barcelona al 1981, va especialitzar-se en la implantació de projectes industrials. La seva capacitat de gestió el va portar rapidament a dirigir projectes d'àmbit tècnic en diverses multinacionals, i d'allà a analitzar, crear i dur a terme programes d'expansió internacional i outsourcing en empreses com Origin, T-Systems (Deutsche Telekom), EDS Continue Reading

    mes
  • Elena Izquierdo Sanchez

    Diplomada en Ciències empresarials per la universitat Pompeu Fabra, llicenciada en econòmiques pel programa EUS de la universitat de Barcelona, el que li va permetre accedir al departament d'auditora interna i controlling de la segona mutua més gran d'espanya, feina que va deixar per entrar a treballar per una auditoria financera externa on va treballar-hi durant 3 anys. En 2010 va marxar a Continue Reading

    mes

top